Website - ZorgBouw

  www.zorgbouwzuidwest.nl

  ZorgBouw

  Webshop - MobielParts.nl

  www.mobielparts.nl

  MobielParts.nl

  Webshop - Optie1 Middelharnis

  http://www.optie1middelharnis.nl

  Optie1 is een landelijke telecomketen met zo’n 75 winkels. De telecomwinkel biedt de meest vooraanstaande grote mobiele providers aan. Voor het filiaal in Middelharnis heeft VroegOnline een webshop gerealiseerd. In de webshop is het mogelijk om zelf een abonnement met toestel samen te stellen en deze te bestellen. Het is daarna voor de klanten mogelijk hun bestelling af te halen in de winkel.

  Website - J Boeter Kraanverhuur

  www.jboeterkraanverhuur.nl

  In ontwikkeling is de website voor J. Boeter Kraanverhuur/Speciaal Transport. Voor dit bedrijf uit Middelharnis is VroegOnline een website ontwikkelen waarop alle informatie voor klanten moet komen te staan. De website zal bijvoorbeeld een indruk geven van enkele projecten die J. Boeter Kraanverhuur gedaan heeft. Verder staat al het materieel in kraanverhuur en speciaal transport vermeldt op de website zodat de bezoeker direct alle specificaties van het materieel kan inzien.

  De website is tevens voorzien van het slimme beheerpaneel VO-CMS. Met dit content management systeem is het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om de website aan te passen en te voorzien van nieuwe informatie. Tevens is er een koppeling met Facebook ontwikkelt zodat elk nieuw project ook direct op de facebookpagina van J. Boeter Kraanverhuur verschijnt.

  Website - Tekenburo Droger Bouw

  www.tekenburodrogerbouw.nl

  Voor Tekenburo- en advies Droger Bouw heeft VroegOnline een bedrijfswebsite ontwikkelt. De website geeft informatie over het bedrijf, de projecten die gedaan zijn kunnen bekeken worden en er is een mogelijkheid om contact op te nemen middels een contactformulier.

  De website is uitgerust met VO-CMS, het beheersysteem ontwikkelt door VroegOnline, om eenvoudig websites te beheren. Dit CMS systeem beschikt tevens over een handige mediabeheertool hiermee kunnen alle foto’s en andere bestanden in de website beheert worden. Ook is er de mogelijkheid om deze foto’s direct te bewerken.

  Website - Tuinderij van Vugt

  www.tuinderijvanvugt.nl

  Voor tuinderij Van Vugt gevestigd in Achthuizen heeft VroegOnline een bedrijfswebsite gerealiseerd. Op de website kan de bezoeker informatie over het bedrijf lezen, een fotogalerij bekijken, het assortiment inzien, contact opnemen met de tuinderij en het GlobalGap certificaat van het bedrijf inzien. De website is gerealiseerd met daarachter een beheersysteem, een zogenoemd Content Management System, waarbij de complete website beheert kan worden.

  Website - Brandweer Middelharnis

  www.brandweermiddelharnis.nl

  Voor de brandweervereniging Middelharnis heeft VroegOnline een informatieve website gerealiseerd. De website bestaat uit een publiek gedeelte en een leden gedeelte. Op het publieke gedeelte is er informatie over de brandweervereniging beschikbaar, er kunnen nieuwsberichten gelezen worden, en de uitrukken kunnen worden ingezien. Verder zijn de uitrukken en nieuwsberichten aan elkaar gekoppeld. Leden van de brandweervereniging kunnen inloggen op de website, vervolgens is er een mogelijkheid om fotoboeken en documenten in te zien.

  De website is compleet te beheren via het beheersysteem VO-CMS welke achter de website is gebouwd. Hier kunnen alle gegevens worden aangepast zoals de tekstpagina’s, nieuwsberichten, leden, uitrukken, fotoboeken en documenten.

  Webapp - Zoekeenonderdeel.com

  www.zoekeenonderdeel.com

  Zoekeenonderdeel.com is een website waarop de bezoeker zijn of haar kenteken in kan vullen om daarbij verschillende onderdelen bij een autodemontage bedrijf op te vragen. Zodra de bezoeker het kenteken ingevoerd heeft krijgt het een overzicht van de gegevens van de auto, deze zijn essentieel voor de autodemontagebedrijven om de juiste onderdelen te leveren. Vervolgens kunnen de onderdelen die gezocht worden voor die auto ingevoerd worden, eventueel in combinatie met een foto. Daarna worden de persoonsgegevens ingevuld waarna de offertes ontvangen kunnen worden.

  De geregistreerde bedrijven kunnen inloggen op de website om de onderdeelaanvragen in te zien, zij hebben daarop ook de mogelijkheid om gelijk online een offerte te versturen naar de aanvrager.

  Een tweede functie van de website is om auto’s met schade te koop aan te bieden. Bezoekers kunnen contactopnemen via een contactformulier met de aanbieder. Er is een speciaal zoekformulier gerealiseerd zodat het zoeken naar schadeauto’s enorm makkelijk is. Zo kan er gezocht worden op merk, model, bouwjaar en handel/demontage.

  De website wordt nog steeds verder doorontwikkeld, binnenkort zal er voor deze website ook een applicatie gelanceerd worden voor Android en iOS welke ook gerealiseerd wordt door VroegOnline.